Live Finland Fi » MINNE MENNÄ? » Bar Bäkkäri
  • Bäkkäri, LiveFinland, Helsinki
  • Bäkkäri, LiveFinland, Helsinki
  • Bäkkäri, LiveFinland, Helsinki
  • Bäkkäri, LiveFinland, Helsinki
  • Bäkkäri, LiveFinland, Helsinki
  • Bäkkäri, LiveFinland, Helsinki

Bar Bäkkäri

Bar Bäkkäri aukaisi ovensa heinäkuussa 2009. Paikkahan on tarkoitettu kaikelle kansalle hyvänmenon paikkana jossa viihtyvät niin naiset kuin miehet rennossa ja ratkiriemukkaissa rokkimeiningeissä ikään katsomatta, kunhan on vähintään 18 vuotias. Paikassa on monia eri artistien ja kuuluisuuksien lahjoittamia materiaaleja mm. Nightwishiltä, Amorphikselta, Michael Monroelta, Children Of Bodomilta, Jussi 69:ltä jne.

Paikassa on moni artisti, bändi / julkisuuden henkilö viettänyt iltojaan ja vapaa-aikaansa mm. Volbeat, Turbonegro, Judas Priest, Nightwish, Amorphis, Haddaway, Sonata Arctica, Jere Lehtinen, Steel Panther, Jussi69, Jone Nikula, Chris Holmes (ex-WASP), Udo, Michael Monroe,The 69 Eyes, Ville Valo, Gas Lipstick, Hardcore Superstar, Bam Margera, edesmennyt Ryan Dunn (Jackass-ryhmästä), Mikkey Dee (Motörheadistä), Andy McCoy, Mastodon, The Prodigy, Slipknot, Airborne, Ghost, Dimmu Borgir, Crashdiet, In Flames, muutama mainitaksemme ja näiden lisäksi monen monta muuta tähteä ja lähes tulkoon kaikki suomalaiset rokkiartistit ovat Bar Bäkkärillä vierailleet!

Tervetuloa viettämään aikaa Bar Bäkkärille, katutason street bar on avoinna joka päivä klo 16-04, yläkerran club PE-LA klo 22-04.

Street bar:ssa järjestämme akustisia keikkoja muuta pienempää ohjelmaa ja Clubilla on viikonloppuisin nousevien bändejen livekeikkoja ja muuta ohjelmaa. Bar Bäkkäri tunnetaan Helsingissä takuuvarmana keikkajatkopaikkana, kun isommat starat ovat Helsingissä keikalla, päätyvät niin artistit kun fanit myös keikan jälkeen Bar Bäkkärille jatkoille.

Bäkkärillä et koskaan tiedä keneen voit törmätä ;)

 

Pohjoinen Rautatiekatu 21
00100 Helsinki

Aukioloajat:
alakerta ma-su 16.00-04.00
yläkerran clubi pe-la 22.00-04.00


www.bakkari.fi
TULEVAT TAPAHTUMAT